Trimble Access version 2023.10 uudet ominaisuudet

Versio 2023.10 voidaan päivittää, jos ohjelmistotuki on voimassa 1.10.2023 asti tai myöhemmin.

General Survey

• Tuki uudelle Trimble R580 GNSS-vastaanottimelle
  • Connected Workspace
    • Connectissa tehdyt muutokset tiedostoihin päivittyvät automaattisesti Access-ohjelmassa
    • Koordinaattijärjestelmien tiedostot kuten geoidimallit latautuvat automaattisesti, jos puuttuvat maastotietokoneesta
    • BIM Organizer -työkalu
    • BIM-mallin osat voidaan ryhmitellä Connectissa
  • Rajalaatikkoon parannuksia
    • Toimii nyt myös Android-laitteissa esim TSC5:ssa
    • Rajalaatikkoa voi kiertää objektin suuntaisesti, mikä helpottaa rajaamista
  • Kartta-aineistot latautuvat nyt huomattavasti nopeammin kuin ennen
  • Funktionäppäimiin lisätoimintoja
    • Karttavalinnat: Poista valinta / Valitse kaikki / Käänteinen valinta
  • Trimble Access Resurssienhallinta
  • Helpompi linkittää esim. pistetiedostoja ja taustakarttoja eri kansioista
    • Muistikortin tuki Android laitteissa

Tiemittaus

• Linjaukset ja pinnat
    • Voidaan verrata sijaintia yhtä aikaa geometrian ja esim. dxf-viivan suhteen, kahden viivan suhteen tai verrata pintamalliin.

Trimble Access Rail

• Trimble GEDO CE 2 -ratamittausvaunun ohjelmisto toimii nyt Trimble Access -ohjelmistossa omana moduulina.
  • Trimble Access Rail Rec on tiedonkeruusovellus radan geometrian ja varusteiden kartoitukseen.
  • Trimble Access Rail Track -ohjelmassa mitattua tietoa verrataan raiteen suunniteltuun geometriaan samalla kun tallennetaan radan toteutunutta geometriaa ja varusteita.
  • Raiteen suunnitelma- ja mittaustietoa hallitaan Trimble GEDO Office PC -ohjelmistolla.

Lisätietoja tekniseltä tuelta.

Lue julkaisutiedot Access 2023.10

Trimble Business Center versio 2023.10 uudet ominaisuudet

Lue julkaisutiedot: TBC-versio 2023.10

Trimble RealWorks versio 2024.01 uudet ominaisuudet

Lue julkaisutiedot: TRW 2024.01